Bieden op deze woning

Plein 27, Borssele

Omschrijving

Deze woning heeft een eigen website! Kijk snel op plein27.nl of download de digitale brochure.

Starters opgelet! Deze instapklare, karaktervolle woning aan het Plein 27 in Borssele heeft alles in zich om de ideale starterswoning te zijn!

Het Plein is centraal gelegen in het dorp Borssele en heeft een sfeervolle en idyllische uitstraling. In het dorp Borssele bevinden zich onder andere twee basisscholen en een buurtsuper. Vanuit Borssele bent u binnen enkele minuten in Vlissingen-Oost, maar ook grotere steden zoals Goes en Middelburg zijn goed aan te rijden.

Via de hal met toilet en meterkast wordt de gezellige woonkamer bereikt. Wat gelijk opvalt zijn de sfeervolle elementen waarover de woning beschikt. Aan de voorzijde van de woonkamer is de zithoek gesitueerd. Deze kijkt uit over het Plein. Aan de achterzijde van de woning, naast de keuken is de eethoek gelegen. De keuken betreft een moderne voorziening uit 2013 in de kleurstelling crème wit en is uitgerust met een vaatwasser, gaskookplaat, spoelbak, afzuigkap, oven en koelkast.

Achter de eethoek is de bijkeuken gelegen. De ideale plek voor de witgoedopstelling en berging van huishoudelijke producten. Tevens is hier de CV-ketel geïnstalleerd. Dit betreft een Intergas HR ketel uit circa 2013 welke voorziet in de warmwatervoorziening en verwarming van de woning.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en de overloop gelegen. De badkamer betreft een functionele voorziening welke is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel.

De slaapkamers zijn ruim van opzet en hebben de volgende afmetingen (gemeten vanaf de 1.50 meter lijn):
Slaapkamer 1: 4.05 mtr x 3.50 mtr.
Slaapkamer 2: 3.26 mtr x 3.07 mtr.
Slaapkamer 3: 2.95 mtr x 1.80 mtr.

De ouderslaapkamer is uitgerust met een dakterras van 5m2 waar u heerlijk in de zon kunt zitten.

De tuin welke op het oosten is gelegen is compact maar biedt toch de mogelijkheid lekker buiten te zitten. De tuin is onderhoudsvrij en is geheel betegeld.
De woning is keurig onderhouden en voorzien van dakisolatie en isolatieglas.

Bent u ook nieuwsgierig wat het Plein 27 u te bieden heeft? Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact op nemen met ons kantoor.
Graag tot ziens aan het Plein 27 in Borssele!

Share